ONS ACTIEPLAN

KopBurgWebFigSt-Truiden
Klik hier voor ons filmpje
“Mensen leven niet alleen; ze zoeken mekaar op, zetten iets in gang, trekken samen de kar. Maar gaan we niet stilaan naar “ieder voor zich”?”

onze aanpak

Mensen leven inderdaad niet alleen. En vermits voor onze partij elke mens telt, moeten we hem/haar ook sterker maken, moet hij/zij zijn/haar talenten kunnen ontwikkelen in samenleving met anderen. Anderzijds geloven wij ook sterk in het opnemen van verantwoordelijkheid, zelf de handen uit de mouwen steken. Rechten en plichten dus. Dat zie je bijvoorbeeld heel mooi in de zorgsector, waar elke dag vele mantelzorgers het beste van zichzelf geven om – buiten het licht van de schijnwerpers – mensen in nood te helpen, er te zijn. In Limburg blinken wij daarin uit en hebben we procentueel gezien meer mantelzorgers dan elders in Vlaanderen. Ook al omdat we oudere mensen ook zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving willen laten wonen. Limburg is warm als het gaat om zich inzetten voor anderen. Voor meer info: zie ons 3D plan.

> TERUG
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZpbWVvLmNvbS92aWRlby85NTE3NDk0NT90aXRsZT0wJmFtcDtieWxpbmU9MCZhbXA7cG9ydHJhaXQ9MCZhbXA7Y29sb3I9ZmZmZmZmJmFtcDthdXRvcGxheT0xIiB3aWR0aD0iNzAwIiBoZWlnaHQ9IjM5MyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHdlYmtpdGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiBtb3phbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4gYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==