ONS ACTIEPLAN

KopBurgWebFigLummen
Klik hier voor ons filmpje
“Ik ben zo gelukkig met mijn kind. Maar wat komt er stilaan allemaal op mij af? Waar vind ik een kinderopvang? Zal ik een geschikte school vinden voor Jill? En moet ik later kamperen voor de school om haar in te schrijven?”

onze aanpak

De overheid moet efficiënt werken en met beperkte middelen een goede dienstverlening aanbieden. Dat klinkt wat stroef, maar het is wel juist. Als burgemeester weten wij maar al te goed dat mensen geholpen moeten worden, zonder in hun plaats te treden of betuttelend over te komen. Zij hebben recht op informatie of krijgen snel een correct antwoord op hun vragen.
Wij zijn voorstander van een sterke provincie ten dienste van de Limburgse gemeenten! De provincie moet zich positioneren als dienstverlener en partner van onze lokale besturen.
Waar CD&V ook op inzet is een goede samenwerking tussen de verschillende beleidsniveaus. Geen hokjes –denken, maar samen gaan voor goede oplossingen en briljante ideeën. Onder het hoofdstuk “Limburg als een warme gemeenschap met een eigen identiteit” vind je in ons 3D plan daarover meer.

> TERUG
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZpbWVvLmNvbS92aWRlby85NTE3NDk0NT90aXRsZT0wJmFtcDtieWxpbmU9MCZhbXA7cG9ydHJhaXQ9MCZhbXA7Y29sb3I9ZmZmZmZmJmFtcDthdXRvcGxheT0xIiB3aWR0aD0iNzAwIiBoZWlnaHQ9IjM5MyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHdlYmtpdGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiBtb3phbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4gYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==